Uvjeti Web Trgovine

Uvjeti web kupovine

Narudžbom putem www.paravan.hr pristajete na navedene Uvjete web kupovine. Oni definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije proizvoda ponuđenih na našim stranicama. Prodavatelj i isporučitelj proizvoda www.paravan.hr je tvrtka Paravan d.o.o., Voćarska cesta 61, Zagreb, a Kupac je posjetitelj web stranice koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga. Prodavatelju. Transakcijska valuta je hrvatska kuna (Kn). U sve cijene proizvoda uračunat je PDV, a troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškove dostave snosi kupac. Prodajno mjesto nalazi se u Republici Hrvatskoj.

Napomena: za veće narudžbe ili poslovne poklone možete nam se obratiti direktno na [email protected]

Načini plaćanja

Pouzećem – Prilikom preuzimanja pošiljke iznos računa plaćate dostavljaču, u gotovini.
Transakcijski račun ili PayPall.

Dostava

Iznos dostave biti će iskazan prilikom naručivanja proizvoda.
Standardno vrijeme isporuke je 2-5 radnih dana od narudžbe ukoliko je proizvod na stanju.
S obzirom na malu seriju proizvodnje i personalizaciju proizvoda za neke proizvode je vrijeme isporuke 14 – 21 dan.

Reklamacije

Prilikom preuzimanja robe Kupac je obvezan pregledati pošiljku, i odmah e-mailom obavijestiti Prodavatelja o eventualnom oštećenju ili pogrešci u isporuci. Ukoliko se radi o krivo isporučenoj robi Kupac ima pravo takvu robu ne preuzeti, a trošak ponovljene isporuke snosi Prodavatelj.
Ako se utvrdi da proizvod treba zamjenu, Prodavatelj će zamijeniti oštećeni artikl o vlastitom trošku. Za sve reklamacije i pitanja stojimo vam na rapolaganju putem e-maila: [email protected]

Povrat

Ukoliko Vam se primljeni proizvod(i) iz bilo kojeg razloga ne sviđa(ju) ili nisu u skladu s Vašim očekivanjima nudimo mogućnost povrata sredstava sukladno zakonskim uvjetima i rokovima. Troškove dostave i povrata robe u ovom slučaju snosi Kupac. Artikli na sniženju se ne mogu vratiti.

Upute za povrat proizvoda:

– Proizvod koji vraćate ne smije biti korišten i mora biti u originalnom neoštećenom pakiranju
– Pošaljite nam e-mail na [email protected] najkasnije 14 dana od primitka pošiljke, s informacijama o proizvodu, datumu kupovine i dostave i zatražite povrat proizvoda.
1- Nakon što dobijete suglasnost za povrat od Paravan d.o.o., zapakirajte proizvod u originalno pakiranje i pakiranje za slanje, priložite original računa
2- pošaljite na:
3- Paravan d.o.o.
4- Paravan | Antiques | Gallery | Design
Martićeva 4
10 000 Zagreb

5- Proizvod je Vaša odgovornost dok ne dođe do nas. Radi zaštite Vaših interesa savjetujemo preporučeno slanje paketa ili opciju praćenja slanja pošiljke.
Odgovornost za materijalne nedostatke

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, na odnose između potrošača (krajnjeg korisnika) i tvrtke Lumaris studio d.o.o., u slučaju materijalnog nedostatka na proizvodu se primjenjuju odredbe Zakona o obveznim odnosima (NN 35/05, 41/08, 125/11, 78/15) o odgovornosti za materijalne nedostatke.

Jednostrani raskid ugovora

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača imate pravo, bez navođenja razloga, jednostrano raskinuti ugovor u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno zadnjeg proizvoda iz narudžbe.
Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona i adresu elektroničke pošte.
Krajnji korisnik je sukladno Zakonu o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koja je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.
Pravo na jednostrani raskid ugovora isključeno je u slučajevima navedenima člankom 74. Zakona o zaštiti potrošača.

Autorska Prava
Vlasnici domene polažu pravo na sadržaje (tekstualne i vizualne materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje gore navedenih materijala smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je pravnoj proceduri.
Copyright 2022 Paravan studio d.o.o. | Sva prava pridržana | Powered by IMDigital